ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Φρόκου: Επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μετά από 2,5 μήνες

Μία σειρά από τραυματισμοί τον είχαν αφήσει πίσω τον τελευταίο καιρό

Λ.Φρόκου: Επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μετά από 2,5 μήνες

Μετά από 2,5 μήνες και πλέον ο Λεάντρο Φρόκου επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Αποτελώντας έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Λεάντρο Φρόκου είχε αρχίσει να συμμετέχει και στην πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού», αλλά μία σειρά από τραυματισμοί τον έχουν αφήσει πίσω τον τελευταίο καιρό. Πλέον όμως είναι και πάλι σε θέση να προπονηθεί και ο Παναθηναϊκός Β’ θα τον εντάξει σύντομα στο ρόστερ για τους αγώνες του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Ο Παναθηναϊκός Β΄ μετά το ρεπό της Δευτέρας, προπονήθηκε την Τρίτη το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης».

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι της Κυριακής με τα Χανιά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Την ίδια στιγμή για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες ο Λεάντρο Φρόκου συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απόντες από την προπόνηση ήταν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες οι διεθνείς Λίλο, Καλοσκάμης, Μπιλάλ, Φικάι, Καρακασίδης και Κρυπαράκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β΄ αναμένεται να προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.