ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Λαβωμένος» ο Ολυμπιακός στο Φάληρο – Ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα

Έξαλλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού

«Λαβωμένος» ο Ολυμπιακός στο Φάληρο – Ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα

«Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω» ήταν το σύνθημα που φώναζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού φεύγοντας από το γήπεδο «Καραϊσκάκης» πριν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης. Η βαριά ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα και κυρίως η τραγική εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν έξαλλους τους 25.000 θεατές που πήγαν να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να τη δουν να προκρίνεται στο γ’ γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντ’ αυτού είδαν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δυνάμεις να αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους τους. Οι ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Χάιφα όχι μόνο έκαναν… πάρτι στη διάρκεια του ματς, όχι μόνο σημείωσαν τέσσερα γκολ, αλλά στο τέλος χόρεψαν με τη ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα χωρίς να κρατήσει δευτερόλεπτο καθυστερήσεις!

Το γήπεδο είχε ήδη αδειάσει. Λίγοι άντεξαν να δουν το… δράμα μέχρι το τέλος.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Γιουρόπα Λιγκ και θα διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους της διοργάνωσης δεν μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο στην πληγή που άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης στο Φάληρο.

Εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν τα εκατομμύρια της διοργάνωσης των πρωταθλητών θα αρκεστούν στα 380.000 ευρώ της συμμετοχής τους, συν τα χρήματα της ισοπαλίας (1-1) στη Χάιφα κι ότι πάρουν πλέον από εδώ και πέρα.

Πέρα από το οικονομικό υπάρχει και το αγωνιστικό που δείχνει σοβαρότερο. Ήδη στο κάδρο των ευθυνών μπαίνει ο προπονητής της ομάδας Μαρτίνς στον οποίο καταλογίζουν λάθη στη συγκρότηση της ενδεκάδας, αλλά και στην προετοιμασία.

Υπάρχει φυσικά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Η ομάδα πορεύθηκε χωρίς τεχνικό διευθυντή, οι μεταγραφές έγιναν από υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη σε συνεργασία με γραφεία μάνατζερ, ενώ από τα φιλικά είχε χτυπήσει το καμπανάκι για τον σύλλογο.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν είναι η ομάδα – φόβητρο που μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Όμως είναι καλύτερη της Μακάμπι Χάιφα, με περισσότερες εμπειρίες από κρίσιμους αγώνες.

Όσο για τον εφιάλτη της Τετάρτης άρχισε νωρίς, μόλις στο 5′ όταν ο Σερί, ο 34χρονος Ολλανδός από το Σουρινάμ άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, ζήτησε πέναλτι, δεν μέτρησε – ορθώς – γκολ στο 25′ (χέρι του Μπουχαλάκη) και ενώ όλοι περίμεναν καλύτερη εικόνα στο β’ μέρος ήρθε η κατάρρευση. Αποτέλεσμα; Η Μακάμπι Χάιφα έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Ο Πιερό στο 61′ και 65′ ανέβασε το δείκτη του σκόρ στο 3-0, για να το κλείσει ο Φανί στο 87′.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ (62΄Αραμπί), Μπουχαλάκης (46′ Καρβάλιο), Μ. Καμαρά (77′ Εμβιλά), Ζινκερνάγκελ (62′ Κούντε), Μασούρας (68′ Βαλμπουενά), Τικίνιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (72′ Μεναχέμ), Σερί (78′ Ατζίλι), Λαβί, Μουχαμάντ, Χαζίζα (73′ Οφρί), Πιερό (86′ Ρουκαβίτσια), Νταβίντ (78′ Φανί)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.