ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-0: Πήρε το «ντέρμπι» των ουραγών με γκολ του Δούμτσιου

Σημαντικό τρίποντο για την παραμονή

Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-0: Πήρε το «ντέρμπι» των ουραγών με γκολ του Δούμτσιου

Ιωνικός είχε ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αρκετό για να φύγει με αποτέλεσμα από τη Βοιωτία, αφού έχασε με 1-0 από τον Λεβαδειακό και είναι πλέον μόνος στην τελευταία θέση της Super League 1, με τους νικητές να παίρνουν βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Οι Νικαιώτες ήταν αυτοί που άρχισαν καλύτερα και είχαν στο 3′ την πρώτη τους φάση με την κεφαλιά του Ιωαννίδη που έφυγε άουτ, για να απαντήσουν οι Βοιωτοί με την εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο στο 18′ που απέκρουσε ο Χουτεσιώτης. Και από εκεί και πέρα, για ένα 10λεπτο η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Ο Ιωαννίδης, όμως, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο 21′ με κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους και ο Χουτεσιώτης απέκρουσε στο τετ α τετ του Βρακά για τους γηπεδούχους στο 24′, για να έρθει τελικά το γκολ στο 31′, με τον Δούμτσιο να κάνει σέντρα σουτ από αριστερά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη για το 1-0.

Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να σκοράρει ξανά πριν το τέλος του ημιχρόνου αλλά ο τερματοφύλακας του Ιωνικού είπε «όχι» στον Μουτίνιο που βρέθηκε απέναντί του, με τους Νικαιώτες να μπαίνουν δυνατά στο β’ μέρος και να έχουν 2-3 φάσεις στις οποίες ο Άοσμαν θα μπορούσε να ισοφαρίσει.

Δεν το έκανε όμως και από τη στιγμή που έμειναν με 10 παίκτες στο 73′ λόγω αποβολής του Τσίμπσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι γηπεδούχοι ήλεγξαν την κατάσταση, πήραν το 1-0 και συνεχίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (63′ Τζιμόπουλος), Βήχος, Τσάπρας, Μπάχανακ, Μεχία, Νίκκας (63′ Τορό), Χάμοντ, Βρακάς, Δούμτσιος, Μουτίνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Σάκιτς, Αντούνες (46′ Μασάς), Τσίμπσαχ, Άοσμαν, Φαντιγκά, Λοβέρα, Ιωαννίδης (70′ Ελευθεριάδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.