Λεβαδειακός – Λαμία 0-0: Με ισοπαλία έμειναν και οι δύο χαμηλά στην βαθμολογία

Το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες

Λεβαδειακός – Λαμία 0-0: Με ισοπαλία έμειναν και οι δύο χαμηλά στην βαθμολογία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Λαμία, για την 19η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οι Βοιωτοί παραμένουν στο +1 από τη σημερινή αντίπαλό τους, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αμφότεροι αύξησαν κατά ένα βαθμό την απόσταση που τους χωρίζει από τον ουραγό Ιωνικό.

Καλύτεροι στο ξεκίνημα του ματς οι γηπεδούχοι, απείλησαν στο 13΄ με σουτ του Τόρο που εξουδετέρωσε ο Σαράνοφ.

Μετά τα μέσα του ημιχρόνου η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 31΄ με τον Ρόμανιτς, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Στογιάνοβιτς, όμως η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον Λεβαδειακό, με τον Σαράνοφ να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βινίσιους στο 36΄.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα μετά την ανάπαυλα και είχαν μία καλή φάση στο 62΄, με την κεφαλιά του Τσιλούλη να περνάει άουτ. Όμως ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που «άγγιξε» το γκολ στο 66΄, όταν ο Σαράνοφ χρειάστηκε και τη βοήθεια του δοκαριού για να σώσει την εστία του, στο δυνατό σουτ του Λούα Λούα.

Οι Βοιωτοί είχαν άλλη μία καλή ευκαιρία στο 76΄, με την κεφαλιά του Τζημόπουλου να φεύγει άουτ, γενικότερα ήταν αυτοί που έμοιαζαν να επιζητούν περισσότερο τη νίκη, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Βινίσιους, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Βρακάς, Νίκας, Μεχία (56′ Νταμπό), Παναγιώτου, Μουτίνιο, Δούμτσιος, Τορό (60′ Λούα Λούα)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λαμία: Σαράνοβ, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπεχαράνο, Σλίβκα, Νούνιες (77′ Τζανδάρης), Τσιλούλης (84′ Μαρτίνες), Βέργος (65′ Μανούσος), Ρόμανιτς (84′ Ντε Βινσέντι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.