ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα συμφωνία για τον ΠΑΟΚ – Αναλαμβάνει ο Γιώργος Σαββίδης

Έχει αποφασίσει να αλλάξει οριστικά το επίπεδο του ΠΑΟΚ

Νέα συμφωνία για τον ΠΑΟΚ – Αναλαμβάνει ο Γιώργος Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως φαίνεται έχει αποφασίσει να αλλάξει οριστικά το επίπεδο του ΠΑΟΚ, κι αυτό δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει, προφανώς, ως μεγάλο όνειρο να φτιάξει τη Νέα Τούμπα, το νέο σπίτι δηλαδή που θα ανοίξει μια και καλή τα φτερά στη νέα εποχή, αλλά θέλει να φτιάξει ένα οργανόγραμμα οριστικά ευρωπαϊκού χαρακτήρα την ομάδα.

Ήδη υπήρχαν ο προπονητής, Ραζβάν Λουτσέσκου, και η οικονομική διευθύντρια, Μαρία Γκοντσάρεβα, ενώ πριν από λίγο καιρό ήρθαν στην ομάδα οι Ζοσέ Μπότο, ως αθλητικός διευθυντής, και οι Βαγγέλης Χρυσοχόος/Αντρέι Φετσένκοφ, για το τμήμα σκάουτιγνκ.

Δηλαδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στελεχωθεί με το κατάλληλο υλικό για να υπάρχει ένα σωστό οργανόγραμμα και όχι ο παρωχημένος και πολλές φορές καθόλου αποδοτικός συγκεντρωτισμός. Η ομάδα δουλεύει, δηλαδή, ήδη σε ένα πρότυπο που θυμίζει τα καλοκουρδισμένα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Μόνο που το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι θα έρθει ένα ακόμα εξειδικευμένο στέλεχος, που θα έχει ένα γενικό ρόλο στην ομάδα! Μάλιστα, οι πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα συμπληρώνουν ότι υπάρχει συμφωνία με συγκεκριμένο πρόσωπο, αυτό που θα λέγαμε τεχνοκράτη – Με γνώση σε αυτό που θα κληθεί να κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Γιώργος Σαββίδης θα ενεργοποιηθεί απόλυτα στην ΠΑΕ – Πιθανότατα ως ο νέος πρόεδρός της. Ο φυσικός διάδοχος του Ιβάν σε ομάδα και επιχειρήσεις είναι έτοιμος να βγει μπροστά, θεσμικά, και να δώσει με την παρουσία του το σύνθημα για τον Δικέφαλο και τη νέα εποχή που ξημερώνει στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.