ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική – Δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2

«Τετέλεσται», αναφέρεται την ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική – Δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε ότι δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, κάνοντας λόγο για «έγκλημα» με «αρχιερέα και νεκροθάφτες», καθώς και για «προδοτική στάση» ανθρώπων, τους οποίους δεν κατονομάζει.

Η οικογένεια Μονεμβασιώτη που έχει αναφέρει από καιρό πως θέλει να απεμπλακεί, είχε παραχωρήσει τις μετοχές της στον ερασιτέχη και όπως έκανε σήμερα (2/8) γνωστό, η πλευρά του τελευταίου δεν δήλωσε συμμετοχή στην κατηγορία, καθώς στις 17:00 εξέπνεε η σχετική προθεσμία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Τετέλεσται. Σήμερα το μεσημέρι εξαντλήθηκε και η τελευταία πιθανότητα που υπήρχε να μείνει ζωντανή η ομάδα μας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, ένας ιστορικός σύλλογος 132 ετών, ένα Μικρασιατικό σωματείο, από τα τελευταία που έχουν απομείνει με αυτή τη βαριά ιστορία, σήμερα διαλύεται. Ένα σωματείο καθαρό, το οποίο δεν οφείλει χρήματα σε κανένα, ένα σωματείο υπερήφανο που κατάφερε να μην παίζει τον ρόλο του υποτακτικού στις μεγάλες ομάδες της χώρας μας, ένα πεντακάθαρο από κάθε άποψη σωματείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ελληνικά δικαστήρια δεν έδωσαν την απαιτούμενη σημασία στις κραυγές αγωνίας για την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν βρήκε το χρόνο να ασχοληθεί με το πρόβλημα της έδρας μας, με το θέμα του γηπέδου και με όσους μας έκαναν πρόσφυγες. Το έγκλημα αυτό έχει “αρχιερέα”, έχει και “νεκροθάφτες”. Προδοτική η στάση τους, σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια, την υλοποίησαν μέχρι τέλους. Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί αντί να ντρέπονται, χαίρονται. Χαίρονται με το κλάμα και τον πόνο των αγνών Απολλωνιστών που χάνουν ένα κομμάτι της ζωής τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.