ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Aνανέωσε με Κ.Φορτούνη μέχρι το 2024

Επικυρώνεται και με τον πιο επίσημο τρόπο η επανενεργοποίησή του στο ρόστερ των Πειραιωτών

Ολυμπιακός: Aνανέωσε με Κ.Φορτούνη μέχρι το 2024

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της ανανέωσης του Κώστα Φορτούνη με τον Ολυμπιακό καθώς ανακοινώθηκε η υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2024, το οποίο είχε υπογράψει από χθες (26/08).

Κάπως έτσι επικυρώνεται και με τον πιο επίσημο τρόπο η επανενεργοποίησή του στο ρόστερ των Πειραιωτών μετά και την αλλαγή πλάνων που έγινε στην περίπτωσή του με την έλευση του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο 29χρονος Έλληνας μέσος δέχθηκε μεγάλη μέιωση των αποδοχών του για να επιτευχθεί το νέο deal.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.