ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Oλυμπιακός: Συμφώνησε με Κ.Ντε Λα Φουέντε – Δανεικός για ένα χρόνο από την Μαρσέιγ

Προτίμησε Ολυμπιακό από Μπεσίκτας

Oλυμπιακός: Συμφώνησε με Κ.Ντε Λα Φουέντε – Δανεικός για ένα χρόνο από την Μαρσέιγ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε μιας και ο παίκτης τα έχει βρει με την διοίκηση των ερυθρολεύκων υνεχίζονταςτην καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας με την μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ.

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε προβάρει τα ερυθρόλευκα, με τον Αμερικανό εξτρέμ να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ενώ αναμένεται να παραχωρηθεί από την Μαρσέιγ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Είχαν προηγηθεί νωρίτερα τα δημοσιεύματα από την Τουρκία και τη Γαλλία που ανέφεραν ότι Ολυμπιακός και Μαρσέιγ συμφώνησαν για την μεταγραφή του δεξιοπόδαρου εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπεσίκτας είχε εκφράσει έντονο το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Αμερικανού ποδοσφαιριστή, έχοντας συμφωνήσει και με την Μαρσέιγ.

Ο Ντε Λα Φουέντε από ότι φαίνεται ζύγισε τις δυο προτάσεις που του προσφέρονταν και έκρινε ότι η προοπτική του Ολυμπιακού ήταν πιο ελκυστική για την καριέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=I.S.P.F
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.