ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οριστικοποιήθηκε η εισαγγελική εντολή για την έρευνα για διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με την παραγγελία του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Οικονόμου η προκαταρκτική έρευνα θα ξεκινήσει με πρώτο μάρτυρα τον Γ.Αλαφούζο

Οριστικοποιήθηκε η εισαγγελική εντολή για την έρευνα για διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Οριστικοποιήθηκε σήμερα από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αρμόδιο για τα θέματα αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου η εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου σε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης περί διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

Η παραγγελία δόθηκε στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο ο οποίος στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα διερευνήσει αν έχουν τελεστεί αδικήματα παραβίασης της αθλητικής νομοθεσίας όπως είναι η χειραγώγηση αγώνων και η αθλητική βία καθώς και των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα ως προς το σκέλος της δωροδοκίας.

Σύμφωνα με την παραγγελίας του Γ.Οικονόμου η προκαταρκτική έρευνα θα ξεκινήσει με πρώτο μάρτυρα τον Γ.Αλαφούζο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή από τον Γ.Οικονόμου είχε διαταχθεί εισαγγελική έρευνα εφ΄ όλης της ύλης για φαινόμενα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για παράνομες πρακτικές που ισχύουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.