ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παναθηναϊκός: Σήμερα το πρώτο φιλικό στην Κύπρο με την Χάποελ Μπερ Σεβά

Ο Παναθηναϊκός κάνει σήμερα «πρεμιέρα» στα φιλικά του επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά στις 12:00

Παναθηναϊκός: Σήμερα το πρώτο φιλικό στην Κύπρο με την Χάποελ Μπερ Σεβά

Οι «πράσινοι» έφτασαν στην Κύπρο πριν τρεις μέρες για να κάνουν την 10η ήμερα μίνι προετοιμασία τους που κρίθηκε αναγκαστική εξαιτίας του Μουντιάλ του Κατάρ. Στο πλαίσιο αυτής κανόνισαν να δώσουν τρία φιλικά όσο βρίσκονται εκεί με τις Χάποελ Μπερ Σεβά, Πάφο και Νέα Σαλμανίνα.

Σήμερα είναι το πρώτο εξ’ αυτών κόντρα στην Ισραηλινή ομάδα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Πέγειας και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote Sports 1.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι έχοντας τέσσερις απουσίες. Η πρώτη είναι εκείνη του Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος είχε ενοχλήσεις και μετά από μαγνητική διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Οι άλλες δύο είναι αυτές των Βέρμπιτς και Κουρμπέλη που δεν αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα.

s4_podosfairo2

Ο Σλοβένος εξτρέμ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη (30/11) λόγω ενόχλησης που είχε στον δικέφαλο και κρίθηκε καλύτερο να μην αγωνιστεί και επιβαρυνθεί περισσότερο ενώ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και γι’ αυτό δεν προπονήθηκε καν χθες παρακολουθώντας από τις εξέδρες μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Υπάρχει κι εκείνη του Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος, παρ’ ότι προπονήθηκε κανονικά χθες, επιστρέφοντας από την θλάση την οποία είχε υποστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δύσκολα θα παρθεί η απόφαση να του δοθεί σήμερα χρόνος συμμετοχής τόσο πρόωρα. Όλοι οι υπόλοιποι θα πάρουν κανονικά χρόνο συμμετοχής.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Χαποέλ Μπερ Σεβά στην ιστορία τους. Στους Ισραηλινούς αγωνίζονται οι Μιγκέλ Βίτορ, Έλντερ Λόπες και Αντρέ Μάρτινς, που έχουν αντιμετωπίσει ξανά το «τριφύλλι» στην Ελλάδα, αφού έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ (2013-2016), την ΑΕΚ (2017-2021) και τον Ολυμπιακό (2016-2018) αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει την στήριξη των οπαδών του, αφού ο σύνδεσμος των φιλάθλων του στην Πάφο θα δώσει βροντερό παρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.