ΠΑΟΚ: Μία αγωνιστική τιμωρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου – Δεν θα είναι στον πάγκο κόντρα στην ΑΕΚ

Από την εξέδρα θα δει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστικής των πλέι οφ ο Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Μία αγωνιστική τιμωρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου – Δεν θα είναι στον πάγκο κόντρα στην ΑΕΚ

Στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και την ΠΑΟΚ υπήρξε ένταση, με τον Λουτσέσκου να αποβάλλεται και να έχει έντονο διάλογο με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, καθώς επέστρεψε αντικείμενο προς τις εξέδρες, με τον ίδιο αργότερα στις δηλώσεις του να αρνείται πως έχει πετάξει κάτι προς την κερκίδα.

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν θα μπορεί να κάτσει στον πάγκο του Δικεφάλου στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ (2/4, 19:30), το οποίο θα παρακολουθήσει από την κερκίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τον Λουτσέσκου, με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε και ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Επομένως, δεν θα βρεθεί στον πάγκο του Βόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.