ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0: Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον «δικέφαλο του Βορρά»

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της τελική στην αναμέτρηση

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0: Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον «δικέφαλο του Βορρά»

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί τη νέα σεζόν στην Super League καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 στην Τούμπα με ένα γκολ που κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο ουσιαστικά με τον δικέφαλο να σκοράρει μόλις στο 7′ του αγώνα και να κρατάει το υπέρ του τέρμα μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, με τον Κουλιεράκη να παίζει στόπερ, τον Τσαούση ως αριστερό μπακ και τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό ο οποίος επίσης είχε αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της τελική στην αναμέτρηση με τον Μπράντον Τόμας να ανοίγει λογαριασμό στη φετινή Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.