ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΟΚ: Σαν σήμερα η ίδρυσή του – «98 χρόνια περηφάνιας και αντίστασης»

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε σχετική ανάρτηση στα social media για την επέτειο του “Δικεφάλου του Βορρά”

ΠΑΟΚ: Σαν σήμερα η ίδρυσή του – «98 χρόνια περηφάνιας και αντίστασης»

Ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε σαν σήμερα, στις 20 Απριλίου 1926 και πλέον, ο ΠΑΟΚ διαθέτει σχεδόν 100 χρόνια ιστορίας στον ελληνικό αθλητισμό.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε σχετική ανάρτηση στα social media για την επέτειο του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Με πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλά αθλήματα, αλλά και στο ποδόσφαιρο, όπου έχει να επιδείξει την κατάκτηση 3 πρωταθλημάτων και 8 Κυπέλλων Ελλάδας. Οι “ασπρόμαυροι” σημειώνουν παράλληλα τις αρχές της ομάδας, στην ανάρτησή τους για τα 98 χρόνια ΠΑΟΚ.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων.

98 που κάνεις δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει και να μάθει “τι είσαι για μένα”.

98 χρόνια δίπλα σε λύπες, χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, δάκρυα κάθε λογής, μάχες. Πάντα ακολουθώντας έναν δικό μας ξεχωριστό τρόπο ζωής, χωρίς ποτέ να κάνουμε πίσω.

98 χρόνια αρχών, αξιών, πίστης κι αφοσίωσης.

98 χρόνια κι όσο κι αν προσπάθησαν, κάνεις δεν κατάφερε να μας λυγίσει.

98 χρόνια ΠΑΟΚ! Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ μας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει σήμερα, 20 Απριλίου 2024.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.