ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΟΚ: Σημαντικές απουσίες στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σημαντικές απουσίες στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Βόλο στην 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή με σημαντικές απουσίες.

Νέλσον Ολιβέιρα,Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον παραμένουν εκτός και ο ΠΑΟΚ δεν θα τους έχει στη διάθεσή του, για την αναμέτρηση με τους Βολιώτες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με μία μέρα καθυστέρηση ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ταξιδέψει για Βόλο για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoixima Super League 2022-23, που είναι κομβική για τη μάχη της τρίτης θέσης.

Η προπόνηση της Κυριακής (07.05) είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση της μάχης κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία, ενώ ατομικά στο γήπεδο δούλεψαν οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.