ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Πλήγμα» για την ΑΕΚ: Εκτός δράσης για 4-5 μήνες ο Σέρχιο Αραούχο

Μετά την έναρξη της επόμενης σεζόν θα επιστρέψει στη δράση ο Σέρχιο Αραούχο

«Πλήγμα» για την ΑΕΚ: Εκτός δράσης για 4-5 μήνες ο Σέρχιο Αραούχο

O Σέρχιο Αραούχο χειρουργήθηκε με επιτυχία στην Ισπανία, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να μένει εκτός αγωνιστικών χώρων για 4-5 μήνες!

Εκτός από τη συρραφή στον έσω μηνίσκο του αριστερού του γονάτου, ο Σέρχιο Αραούχο υποβλήθηκε σε επεμβατική διαδικασία και στον οπίσθιο χιαστό του, με βάση την εικόνα που υπήρξε ύστερα από την μαγνητική που του έγινε και την εικόνα που σχημάτισε ο εκεί χειρούργος που τον ανέλαβε.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ ξεκινάει από αύριο την αποθεραπεία του, με την ελπίδα ότι θα επιστρέψει στη δράση πιο γρήγορα από τους 4-5 μήνες που υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρώτο διάστημα μετά την επέμβαση θα μείνει στην Ισπανία, υπό την επίβλεψη των γιατρών που ανέλαβαν την επέμβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.