ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Προκριματικά Euro 2024: Η Εθνική Ελλάδας νίκησε την Ιρλανδία με 2-1

Για την δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου

Προκριματικά Euro 2024: Η Εθνική Ελλάδας νίκησε την Ιρλανδία με 2-1

Η Εθνική Ελλάδας νίκησε με 2-1 την Ιρλανδία στο OPAP Arena για τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου στα προκριματικά του Euro 2024, συνεχίζοντας με το απόλυτο, τη “μάχη” της πρόκρισης.

Με ωραίο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, η Ελλάδα κατάφερε να πάρει δύο φορές το προβάδισμα κόντρα στην Ιρλανδία, με τον Μπακασέτα να ανοίγει το σκορ στο 16′ με πέναλτι και τον Μασούρα να σκοράρει στο 49′, μετά την ισοφάριση του Κόλινς από κόρνερ στο 37ο λεπτό του αγώνα.

Η άμυνα κράτησε μακριά στη συνέχεια τους Ιρλανδούς και η Εθνική μας “κράτησε” εύκολα το προβάδισμα μέχρι τέλους και τη νίκη για το 2/2 στο ξεκίνημα των προκριματικών του Euro 2024.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Ελλάδα – Ιρλανδία 2-1

Γιβραλτάρ – Γαλλία 0-3

Ρεπό: Ολλανδία

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

19/06 21:45 Γαλλία – Ελλάδα

19/06 21:45 Ιρλανδία – Γιβραλτάρ

Ρεπό: Ολλανδία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.