ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρ.Λουτσέσκου: «Λατρεύω τον Άγιο Βασίλη – Όταν ήμουν στην τρίτη δημοτικού ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει»

«Μου αρέσει πραγματικά να δίνω δώρα»

Ρ.Λουτσέσκου: «Λατρεύω τον Άγιο Βασίλη – Όταν ήμουν στην τρίτη δημοτικού ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ της Ρουμανίας και μίλησε για την ομάδα αλλά και για τα Χριστούγεννα των παιδικών του χρόνων και τον Άγιο Βασίλη.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε αυτή την στιγμή. Δεν σας κρύβω πως κάναμε αυτή τη συζήτηση και το καλοκαίρι και πάντα έλεγα ότι εγώ είμαι ΠΑΟΚ και ότι ανήκω στον ΠΑΟΚ.

Γράψαμε ιστορία και ζήσαμε μοναδικές και εκπληκτικές στιγμές, αλλά μεγάλες απογοητεύσεις. Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ θέμα υπερβολικής σκέψης ή μεγάλης διαπραγμάτευσης. Πάντα έλεγα ότι όταν έρθει η ώρα, δεν θα είναι μεγάλη συζήτηση. Και αυτό έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων. Μίλησα με το αφεντικό και μου είπε πως θέλει να συνεχίσουμε μαζί.

Μετά του είπα να ασχοληθούν οι εκπρόσωποί μας και θα δούμε και οι δύο τι πρέπει να κάνουμε για το νέο συμβόλαιο, γιατί είμαστε σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή για την ομάδα και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Για τα φετινά Χριστούγεννα: «Συνήθως προερχόμενος από αρκετό άγχος, προτιμώ την ησυχία. Δεν ήταν όμως έτσι, είχαμε κάθε μέρα παιδιά στο τραπέζι. Με φόρτισε θετικά όλο αυτό. Μου αρέσει πραγματικά να δίνω δώρα. Δίνω δώρα με μεγάλη χαρά. Έχω μείνει παιδί, αγαπάω και λατρεύω τον Άγιο Βασίλη. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μου θα μείνει στολισμένο μέχρι και την 1η Μαρτίου. Μου αρέσει η εορταστική ατμόσφαιρα και η θετική ενέργεια των Χριστουγέννων».

Για τα Χριστούγεννα των παιδικών του χρόνων και τον Άγιο Βασίλη: «Όταν ήμουν στην τρίτη δημοτικού, ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Ήμουν αρκετά μεγάλος, αλλά είχα διαφωνίες στο σχολείο με όσους είχαν μάθει πλέον από τους γονείς τους ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Είχα τα επιχειρήματά μου ωστόσο. Αυτά βασίζονταν πρωτίστως στην εμφάνιση του Άγιου Βασίλη στο σπίτι. Τις περισσότερες φορές, ο Άγιος Βασίλης ήταν ο πατέρας μου. Δεν τον αναγνώρισα ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήθελα πολύ μία αδερφή ή έναν αδερφό, οι γονείς μου μου εξήγησαν πως αυτό δεν γινόταν. Μετά ήθελα ένα άλογο, να το έχουμε στο μπαλκόνι. Ούτε αυτό έγινε, ενώ μετά ήθελα μία γάτα ή ένα κουτάβι, δεν έγινε ούτε αυτό. Βέβαια, αργότερα πήρα την εκδίκησή μου γιατί τώρα είμαι ένας πολύ παθιασμένος τύπος με τα κατοικίδια ζώα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.