ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρ.Λουτσέσκου μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Κάναμε το παιχνίδι μας – Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και άλλα τέρματα»

«Είναι μία πανάξια νίκη»

Ρ.Λουτσέσκου μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Κάναμε το παιχνίδι μας – Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και άλλα τέρματα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ από τα τρία τέρματα που σημείωσε.

Ο Ραζβάν Λουτσέκου μιλώντας στη COSMOTE TV μετά το 2-3 στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ τόνισε:

«Το μέλλον είναι σήμερα (ως προς απάντηση σε ερώτηση για το ματς με τον Αρη που είχε προηγηθεί). Δεν έχει σημασία το τι συνέβη πιο πριν. Κοιτάμε να νικάμε σε όποια διοργάνωση έχουμε μπροστά μας.

Το παιχνίδι το παίξαμε εμείς με τις ευκαιρίες μας. Κάναμε το παιχνίδι μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει παραπάνω τέρματα. Στο 2ο ημίχρονο ήταν πιο πιεστικός ο αντίπαλος.

Είναι μία πανάξια νίκη. Εάν κάτι δεν με αφήνει χαρούμενο είναι το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις. Όπως και το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα οι παίκτες το διαχειρίστηκαν πολύ καλά ακόμα και όταν χάσαμε τον Κεζντιόρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γενικά από το πώς διαχειρίστηκαν το παιχνίδι οι παίκτες μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.