ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ραζβάν Λουτσέσκου: Σημαντικές αλλαγές – «Διώχνει» τρεις ξένους από τον ΠΑΟΚ

Ποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν, ποιοι ψάχνουν ομάδα και ποιοι θα πάρουν δεύτερη ευκαιρία

Ραζβάν Λουτσέσκου: Σημαντικές αλλαγές – «Διώχνει» τρεις ξένους από τον ΠΑΟΚ

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στον ΠΑΟΚ το προσεχές διάστημα, καθώς υπάρχει απογοήτευση για την εικόνα του ρόστερ, αλλά και μεγάλη οικονομική… ζημιά.

Ποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν, ποιοι ψάχνουν ομάδα και ποιοι θα πάρουν δεύτερη ευκαιρία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πάρει τις αποφάσεις του και δεν θα «χαριστεί» ούτε σε πρωτοκλασάτα ονόματα.

Φαίνεται ότι έχουν ανέβει στη λίστα των υπό αποχώρηση από την ομάδα ποδοσφαιριστές που μπορεί μέχρι σήμερα να υπήρχε μια ανοχή προς εκείνους, αλλά  αυτή η ανοχή δεν θα συνεχιστεί.  

Πρώτος που βρίσκεται στο προσκήνιο, ξανά για αρνητικό λόγο, είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί. 

Ο νέος τραυματισμός του και ευρύτερα το γεγονός ότι είναι πολύ ευπαθής στους τραυματισμούς, έχει δημιουργήσει αρνητική εικόνα για εκείνον στην ομάδα. Με αποτέλεσμα να υπάρχει για εκείνον αρνητική εικόνα για την παραμονή του στην ομάδα, καθώς παίρνει και τεράστιο συμβόλαιο.

Προώθηση στη λίστα των υπό αποχώρηση έχει πάρει και το όνομα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, παρότι το συμβόλαιό του ανανεώθηκε. 

Είναι η συγκυρία τέτοια, τώρα, στον Δικέφαλο που μπορεί να πάρει και εκείνον η μπάλα – Δεν είναι λίγοι άλλωστε εκείνοι που θεωρούν ότι δεν έχει τις δυνατότητες, ως ποδοσφαιριστής, για να κάθεται έστω και στον πάγκο του συλλόγου.

Κι εδώ υπάρχει παίκτης από τη τη β΄ ομάδα που μπορεί να πάρει τη θέση του στο αγωνιστικό πλάνο του Λουτσέσκου, και δεν είναι άλλος από τον νεαρό Ταλιχμανίδη. Βέβαια η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη και δεν αποκλείεται για αυτό και μόνο, έστω και για ψυχολογικούς λόγους δηλαδή, να παραμείνει στην ομάδα (αλλά ως τρίτη επιλογή) για να συνεισφέρει με την εμπειρία του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.