ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Σκληρή» ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διαιτησία στο ματς με τον Βόλο

«Η αποψινή αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι η τελευταία κατά της ομάδας μας»

«Σκληρή» ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διαιτησία στο ματς με τον Βόλο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Βόλο και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αποδέκτες την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός χρησιμοποιεί “σκληρή” γλώσσα στην ανακοίνωσή της και ζητάει ξένους διαιτητές σε όλες της αναμετρήσεις των Πειραιωτών από εδώ και πέρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να υπομένει αυτή την αλητεία των Μπαλτάκων, των Γιαννάκηδων και των Φωτιάδων είναι γελασμένοι.

Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε το θέατρο του εξευτελισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αντίδραση, είναι γελασμένοι

Η αποψινή αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι η τελευταία κατά της ομάδας μας.

Εκτός αν οι διαιτητές ορίζονται για να κάνουν καθυστερήσεις και να κακοποιούν το ποδόσφαιρο, να μετατρέπουν τα φάουλ υπέρ μας σε… κίτρινες κάρτες εναντίον μας, να μη δίνουν καθαρά πέναλτι, όπως έκανε απόψε η επιλογή Μπένετ και Μπαλτάκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.