ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: H ομάδα «έκπληξη» που θέλει να τον αποκτήσει

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ολυμπιακού δέχτηκε πρόταση να κλείσει τη μεγάλη καριέρα του σε μια μικρή ομάδα

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: H ομάδα «έκπληξη» που θέλει να τον αποκτήσει

Μια κίνηση «ματ»  θα προσπαθήσει να κάνει η Καλαμάτα και συγκεκριμένα η «Μαύρη Θύελλα» καθώς συζητά την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η “Μαύρη Θύελλα” θέλει να κάνει τη μεγαλύτερη μετεγγραφή στην ιστορία της, μιας και ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μεσσήνιος έμπειρου αμυντικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Γιώργος Πρασσάς, απηύθυνε πρόσκληση στον μέχρι πρότινος παίκτη του Ολυμπιακού, για να κλείσει τη μεγάλη καριέρα του στην Καλαμάτα και να τη βοηθήσει να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, που είναι να επιστρέψει στη Super League μετά από 24 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.