ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Super League 2: Σοβαρά επεισόδια καταγγέλλει η Βέροια – Στο νοσοκομείο από μπουνιά φροντιστής της ομάδας

Πρωταγωνιστής ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαιτζίδης

Super League 2: Σοβαρά επεισόδια καταγγέλλει η Βέροια – Στο νοσοκομείο από μπουνιά φροντιστής της ομάδας

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τη Βέροια, που διεξήχθη στο Πολύκαστρο και με το οποίο ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική στον Α’ όμιλο της Super League 2. Ωστόσο, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από μια σοβαρή καταγγελία της Βέροιας κατά του προπονητή του Απόλλωνα, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο προπονητής των γηπεδούχων γρονθοκόπησε τον φροντιστή της ομάδας σε επεισόδιο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της άφιξης της αποστολής της στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Σκηνές Φαρ Ουέστ εξελίχθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας μας στο γήπεδο του Πολυκάστρου, με πρωταγωνιστή τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαιτζίδη.

Ο συγκεκριμένος, γρονθοκόπησε τον εκ των φροντιστών της ομάδας μας Σάκη Βούλγαρη, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου. Κατά του εν λόγω προπονητή, αυτή τη στιγμή κατατίθεται μήνυση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.