Super League: Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ

Υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Κρήτη ο ΟΦΗ

Super League: Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ

Δύο αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, περιλαμβάνει το σημερινό (30/4) πρόγραμμα.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Κρήτης.

Οι Κρητικοί θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-2, και την ισοπαλία στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με 1-1.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη θέση των πλέι άουτ και στην έβδομη της γενικής βαθμολογίας, ωστόσο, ο Αστέρας Τρίπολης ακολουθεί με έναν βαθμό διαφορά.

Όπως τόνισε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Επασί, σε δηλώσεις του, σκοπός της ομάδας είναι να «τερματίσει» στην κορυφή των πλέι άουτ. Άλλωστε, αυτός είναι ο μοναδικός στόχος και κίνητρο που έχει απομείνει στους «ασπρόμαυρους».

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του και τη νέα σεζόν στη Super League, ταξίδεψε στην Κρήτη με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντίας, Μαλή, Τσιγγάρα, Χουχούμη, Λιάβα και Βργκοτς.

Βόλος-Ατρόμητος στο «Πανθεσσαλικό»

Η «αυλαία» στην ποδοσφαιρική δράση της ημέρας θα πέσει με το ματς Βόλος-Ατρόμητος στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο». Οι Περιστεριώτες μπορεί να αγχώθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν για την παραμονή μιας και βρίσκονταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο η ισοπαλία με τον ΟΦΗ εξασφάλισε την παρουσία τους και του χρόνου στην κορυφαία κατηγορία.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη για τον Βόλο, αφού δεν ανησύχησε για υποβιβασμό, ενώ κατά καιρούς έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League
Σάββατο 30 Απριλίου

17:30 | ΟΦΗ – Παναιτωλικός | COSMOTE SPORT 3
20:30 | ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος Περιστερίου | COSMOTE SPORT 2

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.