ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Super League και ΕΠΟ έστειλαν κοινή επιστολή στην κυβέρνηση: Ζητούν goal line technology και ημιαυτόματο οφσάιντ

Σήμερα συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ελληνικής ομοσπονδίας

Super League και ΕΠΟ έστειλαν κοινή επιστολή στην κυβέρνηση: Ζητούν goal line technology και ημιαυτόματο οφσάιντ

Η Super League και η ΕΠΟ, έστειλαν κοινή επιστολή στην κυβέρνηση με την οποία ζητούν την ανανέωση του VAR και την προσθήκη των ημιαυτόματου οφσάιντ και goal line technology.

Να υπενθυμιστεί πως νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (4/3), συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ελληνικής ομοσπονδίας, με θέμα συζήτησης την ανανέωση της σύμβασης του VAR, η οποία θα πρέπει να γίνει το ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που συνεδρίασε την Δευτέρα 4/3/2024, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επικύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, να σταλεί κοινή επιστολή από την ΕΠΟ και την Super League προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, και να ζητηθεί συνάντηση -παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση- με αντικείμενο την ανανέωση της σύμβασης για το VAR που εκπνέει τον προσεχή Σεπτέμβριο, καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος με την προσθήκη του ημιαυτόματου οφσάιντ και της τεχνολογίας “goal line”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.