Superleague: Αυτή είναι η βαθμολογία των πλέι οφ μετά την δεύτερη αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε

Superleague: Αυτή είναι η βαθμολογία των πλέι οφ μετά την δεύτερη αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε απόψε (20/3) η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο κερδισμένος της αγωνιστικής.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήρε το προβάδισμα στο 45+1′ με τον Ελ Αραμπί, αλλά ο Περέα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 70′. Το γκολ του ΠΑΣ δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς υπήρξε χέρι του Ντομίνγκες πριν σκοράρει ο Περέα.

Οι «Ερυθρόλευκοι» διατήρηθηκαν στην πρώτη θέση με 69 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ έφτασε τους 41 βαθμούς.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0, με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν με πολλές σημαντικές απουσίες στη Θεσσαλονίκη και να καταφέρνουν να πάρουν έναν βαθμό… χρυσάφι που τους κρατάει κοντά στην ΑΕΚ για τη μάχη της τετράδας.

Ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση με 46 βαθμούς, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ακολουθεί με 44 βαθμούς.

Τέλος, στο μεγάλο ντέρμπι των Δικεφάλων, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ χάρη σε γκολ του Τσόλακ στο 50′ και μείωσε τη διαφορά του στους 10 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Από την άλλη, η Ένωση έμεινε στην 3η θέση με 47 βαθμούς και νιώθει… καυτή την ανάσα τόσο του Άρη (46 β.), όσο και του Παναθηναϊκού (44 β.).

H βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague:

1. Ολυμπιακός 69
2. ΠΑΟΚ 59
3. ΑΕΚ 47
4.Άρης 46
5. Παναθηναϊκός 44
6. ΠΑΣ Γιάννινα 41

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η) *

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

* Δεν έχουν οριστεί ακόμα ημερομηνίες και ώρες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.