ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τ.Μπαλτάκος: «Δεν περίμενα να μου πετάξουν φούστα – Γιατί να παραιτηθώ εγώ και όχι εκείνοι που μου επιτίθενται;»

Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος

Τ.Μπαλτάκος: «Δεν περίμενα να μου πετάξουν φούστα – Γιατί να παραιτηθώ εγώ και όχι εκείνοι που μου επιτίθενται;»

Για τα όσα συνέβησαν στην πρόσφατη συνάντηση των «μεγάλων» στα γραφεία της ΕΠΟ όπου μεταξύ άλλων του πέταξαν φούστα, αλλά και για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος που ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» πού και πότε θα γίνει, μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος στην ΕΡΤ.

Οπου ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σχολίασε μεταξύ άλλων πως «γιατί να παραιτηθώ εγώ και όχι εκείνοι που μου επιτίθενται;».

Για το δεύτερο κομμάτι, τον τελικό, σχολίασε πως για να γίνει στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να συναινέσουν και οι δύο φιναλίστ, όπως και η διοίκηση του σταδίου όπου ήδη της έχει αποσταλεί σχετικό αίτημα. Αλλιώς είπε ότι «αν πάμε σε κεκλεισμένων των θυρών τελικό, οπωσδήποτε θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, όπως λέει κανονικά η προκήρυξη. Δεν νομίζω έτσι να αρνηθεί ο Δήμαρχος Βόλου».

Για το περιστατικό με τη φούστα σχολίασε πως δεν περίμενε να συμβεί και ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κατρακυλήσει στην τοξικότητα χρόνια τώρα», ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο αντίδρασής του.

«Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου. Ο θεσμικός μου ρόλος δεν μου επιτρέπει να μην αντιδράσω ψύχραιμα. Είπα μετά ότι εγώ θα ακολουθήσω τον δικό μου ρυθμό, που θα είναι ρυθμός ψυχραιμίας. Και αυτό θα αναγκαστούν να κάνουν και οι άλλοι. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά». Οσο για τους όσους του ζητούν να παραιτηθεί «απάντησε» ότι «γιατί να παραιτηθώ εγώ και όχι εκείνοι, που μου επιτίθενται; Δεν βλέπω κάποιον λόγο! Δεν με απασχολούν καθόλου όσα λένε, από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.