ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Οριστικά στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Ο κύβος ερρίφθη από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με προτεινόμενη ώρα έναρξης στις 20:30

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Οριστικά στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 24 Μαΐου, όπως αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με προτεινόμενη ώρα έναρξης στις 20:30.

Υπήρξε σκέψη μήπως γίνει ο τελικός στις 23 Μαΐου, αλλά τελικά δεν προκρίθηκε αυτή η λύση, ενώ αναφορικά με τη 19η Μαΐου που έπεσε δυνατά στο τραπέζι κατόπιν επιθυμίας των ομάδων, η λύση αυτή δεν προχώρησε λόγω της αστυνομίας που δεν ήθελε τελικό δύο 24ωρα πριν τις κάλπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού, αναμένεται να εκδοθεί μόνο ένας μικρός αριθμός προσκλήσεων από την ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.