ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Πιθανό να διεξαχθεί στο AEL FC Arena της Λάρισας με κόσμο

Εκτός απροόπτου, το deal θα κλείσει και το παιχνίδι θα βρει «στέγη», μετά το «όχι» του Βόλου

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Πιθανό να διεξαχθεί στο AEL FC Arena της Λάρισας με κόσμο

Από Βόλο σε Λάρισα μεταφέρεται πιθανότατα ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν ότι το περιβόητο παιχνίδι, θα διεξαχθεί τελικά στο AEL FC ARENA, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Κώστας Πηλαδάκης, πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι επαφές ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Πηλαδάκη ξεκίνησαν την Πέμπτη (27/4) το βράδυ, συνεχίζονται μέχρι τώρα και στο τραπέζι των συζητήσεων είναι η διεξαγωγή του αγώνα με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Εκτός απροόπτου, το deal θα κλείσει και το παιχνίδι θα βρει «στέγη», μετά το «όχι» του Βόλου μέσω της Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξέφρασε διαφωνία ως προς τη θέση που πήρε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει το «ΟΚ» για τη διεξαγωγή του αγώνα. Ετσι, η ΕΠΟ αναγκάστηκε να προχωρήσει και πάλι σε αλλαγή της έδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.