ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τελικός Κυπέλλου: «Όχι» της Αστυνομίας σε οπαδούς ή μαθητές – Από 20 προσκλήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Υποστήριξε πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω των συνοδών

Τελικός Κυπέλλου: «Όχι» της Αστυνομίας σε οπαδούς ή μαθητές – Από 20 προσκλήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Τελικού Κυπέλλου, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (24/5, 20.30) η Αστυνομία αρνήθηκε κατηγορηματικά το αίτημα των ομάδων για έστω περιορισμένο αριθμό φιλάθλων.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι να δοθούν μόνο 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ (20 σε κάθε ομάδα).

Επίσης, η αστυνομία αλλά και η ΕΠΟ, είπαν «όχι» και στην παρουσία μαθητών, καθώς υποστήριξαν πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω των συνοδών.

Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν παρόντες ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.