ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το «αντίο» του ΠΑΟΚ στον Γιασμίν Κούρτιτς – «Πρόλαβε να ζήσει τα… πάντα»

Μετά από δύο χρόνια ο Γιάσμιν Κούρτιτς αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον “δικέφαλο του Βορρά”

Το «αντίο» του ΠΑΟΚ στον Γιασμίν Κούρτιτς – «Πρόλαβε να ζήσει τα… πάντα»

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως η συνεργασία της με τον Γιάσμιν Κούρτιτς δεν θα ανανεωθεί, κάνοντας λόγο για μία γεμάτη διετία του έμπειρου χαφ, που πρόλαβε να ζήσει τα… πάντα.

Μετά από δύο χρόνια ο Γιάσμιν Κούρτιτς αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον “δικέφαλο του Βορρά”.

Τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ κατέγραψε μόλις 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις στα προκριματικά του Europa Conference League. Στους Θεσσαλονικείς “μέτρησε” συνολικά 63 συμμετοχές πετυχαίνοντας 21 τέρματα και μοιράζοντας 4 ασίστ.

Ο 33χρονος Σλοβένος μέσος, MVP της περασμένης περιόδου, αγωνίστηκε εφέτος για τελευταία φορά στις 30/10, στην ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως η συνεργασία με τον Γιάσμιν Κούρτιτς που ολοκληρώνεται στις 30.06 δεν θα ανανεωθεί.

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη πριν δύο περίπου χρόνια και πρόλαβε να ζήσει τα… πάντα. Την πρώτη του σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και MVP, αλλά δυστυχώς ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να προσφέρει τη σεζόν 2022-23. Μέτρησε συνολικά 63 παιχνίδια, με 21 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Γιάσμιν σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!” ανέφεραν στην ανάρτησή τους οι Θεσσαλονικείς.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών, ο Κούρτιτς αποχαιρέτησε την “οικογένεια” του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για την καλύτερη επιλογή της καριέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.