ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το «αντίο» του Ζβόνιμιρ Σάρλια στον Παναθηναϊκό

Ευχήθηκε καλή τύχη στην ομάδα

Το «αντίο» του Ζβόνιμιρ Σάρλια στον Παναθηναϊκό

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και με ανάρτησή του έκανε ένα απολογισμό των δυο ετών που φόρεσε τη φανέλα με το “τριφύλλι”.

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια επισήμανε ότι είναι χαρούμενος και περήφανος για τα όσα πέτυχε με τον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε καλή τύχη στην ομάδα. Κάτω από την ανάρτηση του 26ρονου αμυντικού, υπήρχαν μηνύματα παικτών του Παναθηναϊκού (Αίτόρ, Ιωαννίδης και Σπόραρ) που έγραψαν στον Κροάτη ότι θα τους λείψει.

«2 σεζόν, 49 παιχνίδια, 30 ματς με μηδέν παθητικό, 2 φορές καλύτερη άμυνα στη Super League, κατάκτηση Κυπέλλου, διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, φίλοι για μια ζωή. 100% ειλικρινής, 0 συνεντεύξεις, 0 απαντήσεις σε fake news. Περισσότερο από χαρούμενος και περήφανος για αυτόν τον καιρό στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ και καλή τύχη!», έγραψε ο Σάρλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.