ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Το «μπάχαλο» συνεχίζεται με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Άκυρο» από τον Δήμο Ηρακλείου για το Παγκρήτιο Στάδιο

Προτεραιότητα της ΕΠΟ το Αγρίνιο για τον τελικό

Το «μπάχαλο» συνεχίζεται με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Άκυρο» από τον Δήμο Ηρακλείου για το Παγκρήτιο Στάδιο

Αρνητική ήταν η απάντηση του Δήμου Ηρακλείου στο αίτημα που κατέθεσε η Ελληνική Ομοσπονδία για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ΕΠΟ μετά τις αρνητικές απαντήσεις που έλαβε από ΟΑΚΑ, Πανθεσσαλικό και AEL FC Arena βρίσκεται και πάλι σε αδιέξοδο ενόψει του τελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καθώς απορρίφθηκε το αίτημα της για διεξαγωγή του αγώνα στην Κρήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμος Ηρακλείου… έκλεισε την πόρτα τονίζοντας ότι χρειάζεται να γίνουν κάποια έργα για να είναι σε θέση να φιλοξενήσει το Παγκρήτιο την αναμέτρηση και ότι το διάστημα που μεσολαβεί είναι μικρό για να ολοκληρωθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.