ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ριζικές αλλαγές στη διαιτησία μετά την επίσκεψη του Β.Μαρινάκη στην ΕΠΟ – Η Λίγκα αναλαμβάνει να φέρει ελίτ διαιτητές (upd)

Η Super League ανακοίνωσε ότι συμφωνήθηκε η συνεργασία elite διαιτητών από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα

Ριζικές αλλαγές στη διαιτησία μετά την επίσκεψη του Β.Μαρινάκη στην ΕΠΟ – Η Λίγκα αναλαμβάνει να φέρει ελίτ διαιτητές (upd)

(Ανανέωση, αρχικό κείμενο 14:20). Περίπου 45 λεπτά διήρκησε η συνάντηση του πρόεδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρινάκης βρέθηκε αιφνιδίως στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να εκφράσει τη δυσφορία του για τη διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των play offs, αλλά και τη γενικότερη λειτουργία του επικεφαλής της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Λίγκα, πέραν της δυσφορίας που εκφράστηκε για τις επιλογές Μπένετ και τη γενικότερη λειτουργία της ΚΕΔ, η Ομοσπονδία αποδέχθηκε τη χείρα βοηθείας της SL προκειμένου να έρθουν από δω και πέρα κορυφαίοι διαιτητές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League

«Ο Πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.