ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βαθμολογία Α’ Εθνικής: Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός – Τελικός παραμονής το Ιωνικός-Λαμία

Τα αποτελέσματα

Βαθμολογία Α’ Εθνικής: Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός – Τελικός παραμονής το Ιωνικός-Λαμία

Έσπασαν καρδιές στην 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League, με τον Λεβαδειακό να «αυτοκτονεί» στις καθυστερήσεις για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτό με τον Παναιτωλικό.

Οι Βοιωτοί κρατούσαν στα χέρια τους το 0-1 και πολύ σημαντικές ελπίδες παραμονής, όμως το γκολ του Ζόραν Τόσιτς στις καθυστερήσεις έκανε το 1-1, που έστειλε τον Λεβαδειακό και μαθηματικά στην Super League 2.

Η δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί θα προκύψει από την αναμέτρηση του Ιωνικού με την Λαμία. Οι Νικαιώτες σώζονται μόνο με νίκη, ενώ η Λαμία θα παίξει για δύο αποτελέσματα, σε μία τελευταία αγωνιστική, όπου όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα είναι αδιάφορες βαθμολογικά.

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι-άουτ της Super League μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

1. ΟΦΗ 32
2. Ατρόμητος 32
3. ΠΑΣ Γιάννινα 32
4. Αστέρας Τρίπολης 32
5. Παναιτωλικός 32
6. Λαμία 32
7. Ιωνικός 32
8. Λεβαδειακός 32

* Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις των πλέι-άουτ, θα υποβιβαστού στην Super League 2.

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

– Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

– Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

20:00: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

20:00: Ιωνικός – Λαμία

20:00: Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

20:00: Παναιτωλικός – ΟΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.