ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χωρίς κόσμο το ματς Ολυμπιακός – ΑΕΚ αν δεν αλλάξει η ποινή για τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Χωρίς κόσμο το ματς Ολυμπιακός – ΑΕΚ αν δεν αλλάξει η ποινή για τους Πειραιώτες

Σε περίπτωση που η ποινή του Ολυμπιακού για τους 2 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, δεν αλλάξει, το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Super League, θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς. 

Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με κόσμο, ωστόσο η ομάδα του Πειραιά δεν θα αποφύγει να δώσει ένα ντέρμπι δίχως κόσμο, αν δεν αλλάξει η ποινή του.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (4/11), αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση (από την Επιτροπή Εφέσεων) για να επιβληθεί η ποινή των κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναμένεται τη Δευτέρα (6/11) κι αν δεν αλλάξει η τιμωρία των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, τότε, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, χωρίς την παρουσία κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν στο γήπεδο τους, μετά από τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει κι η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για τη 12η αγωνιστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.