ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιστρέφει το No Limits: Η μακροβιότερη τηλεοπτική παραγωγή στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Next Generation ο τίτλος που επέλεξε η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου

Επιστρέφει το No Limits: Η μακροβιότερη τηλεοπτική παραγωγή στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Το No Limits η μακροβιότερη, μεγαλύτερη και ιστορικότερη τηλεοπτική παραγωγή στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων επιστρέφει!

Το δημοφιλές promotion έρχεται ξανά να ταράξει τα μαχητικά νερά αναζητώντας τους πρωταγωνιστές της νέας εποχής!

Next Generation ο τίτλος που επέλεξε η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου έχοντας στόχο να αναδείξει από την αρχή, με το γνωστό επικοινωνιακό της τρόπο, τους πρωταθλητές που θα γεμίσουν ξανά τις μεγάλες Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις όπως έκανε από το 2006 το No Limits.

Η διοργάνωση, που ιδρύθηκε από την νομικό και δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου και τον αδερφό της παγκόσμιο πρωταθλητή Muay Thai Σταμάτη Μπιτάκο, έχει στο ενεργητικό της 30 μεγάλα κατάμεστα event σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Καβάλα, Γιάννενα, Μύκονο, Κέρκυρα σε όλα τα Ολυμπιακά Στάδια, στο Ειρήνης και Φιλίας, Πάλε Ντε Σπορ, Τόφαλο, Νεάπολη, Κάστρο Καβάλας, Ανατολική Τάφρο Ρόδου καλ, αναδεικνύοντας όλα τα αστέρια του Kick boxing, muay thai, mma, boxing, μέσα από τηλεοπτικές ποιοτικές και ακριβές παραγωγές, συμμετοχή μεγάλων χορηγών, κάλυψη σε όλα τα media, προβάλλοντας πάντα κοινωνικά μηνύματα και προωθώντας τουριστικά τη χώρα μέσα από τις περιοδείες και την ανάπτυξη της έννοιας του αθλητικού τουρισμού.

Σάββατο 27 Απριλίου στο ΣΕΦ στην Αθήνα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά ένα sparing bootcamp όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν όλοι όσοι θεωρούν πως μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταγωνιστή της διοργάνωσης στη νέα εποχή της.

Επιτροπή από διακεκριμένους προπονητές, βετεράνους πρωταθλητές και εκπροσώπους εταιρειών θα αξιολογήσει τεχνική κατάρτιση, φυσική κατάσταση, εκτόπισμα και προσωπικότητα και ανάλογα τη βαθμολογία θα προκριθούν για να αγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες στο No Limits Next Generation 1η Ιουνίου 2024, στη συνέχεια Οκτώβρη καθώς και Δεκέμβρη 2024.

Σύντομα θα ανακοινωθεί συγκεκριμένη πλατφόρμα που θα μπορούν οι σχολές να δηλώνουν τους πρωταθλητές τους που θα συμμετέχουν στο sparing bootcamp σε όλα τα στυλ από 16-30 ετών(άνδρες και γυναίκες).

Στο πηδάλιο της διεύθυνσης και της εμπορικής ανάπτυξης του event θα είναι ο κ.Νίκος Θεοδωρίδης, γνωστός στον κόσμο των παραγωγών στα μεγαλύτερα φεστιβάλ, που θα συμβάλει καθοριστικά στη δυναμικότερη επιστροφή της αγαπημένης διοργάνωσης που τόσο είχε λείψει στο φιλοθεάμων κοινό.

Στο match making επικεφαλής θα είναι ο Πάνος Καμπερης έχοντας εμπειρία αγωνιστική και ευρύτερη αποδοχή από σχολές σε όλη την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.