Η ΑΕΚ αποκτά ξανά έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το OPAP Arena «ζωντανεύει»

Περίπου 30.000 φίλαθλοι γέμισαν τις κερκίδες

Η ΑΕΚ αποκτά ξανά έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το OPAP Arena «ζωντανεύει»

Ιστορικές στιγμές βιώνουν οι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, καθώς μετά από 19 χρόνια και 5 μήνες από τότε που το εγκληματικό λάθος της τότε ιδιοκτησίας γκρέμισε την «φωλιά» του Δικέφαλου του νότου, η Ένωση αποκτά έδρα!

Το νέο γήπεδο «OPAP Arena» στην Νέα Φιλαδέλφεια μπορεί να μην της ανήκει (είναι πρακτικά ιδιοκτησία του νυν προέδρου Δ.Μελισσανίδη-ΠΑΕ ΑΕΚ και Ερασιτεχνική έχουν απλώς την χρήση του), αλλά τουλάχιστον θα έχει ισχυρή έδρα. 

Άλλωστε αν δεν υπήρχε ο Δ.Μελισσανίδης, ούτε αυτή την χρήση θα είχε η ΑΕΚ, που για δεκαετίeς μετά τον Λ.Μπάρλο, με εξαίρεση τις θητείες, Μελισσανίδη, Καρρά, Γενεράκη, «υπέφερε» από χαμηλού επιπέδου διοικήσεις.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί μία εντυπωσιακή τελετή εγκαινίων για αυτή την σημαντική και ξεχωριστή ημέρα στην ιστορία του συλλόγου. Περίπου 30.000 φίλαθλοι έχουν γεμίσει τις κερκίδες του γηπέδου από πολύ νωρίς δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Δείτε ΕΔΩ  ΖΩΝΤΑΝΑ την φιέστα για τα εγκαίνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.