ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Αλ Χιλάλ πάει να «τινάξει την μπάνκα» και προσφέρει 1,5 δισ ευρώ στον Μέσι

Ενώ ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι

Η Αλ Χιλάλ πάει να «τινάξει την μπάνκα» και προσφέρει 1,5 δισ ευρώ στον Μέσι

Η Αλ Χιλάλ αρνείται να αποδεχτεί την επιλογή του Λιονέλ Μέσι να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι και προσπαθεί να κάνει την μεγάλη «ανατροπή»!

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της Cope, Χελένα Κόντις, η διοίκηση του κλαμπ κατέβαλε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Οι Σαουδάραβες προσφέρουν στον αρχηγό της Αλμπισελέστε ένα… εξωφρενικό τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ και συνολική αξία 1,5 δισεκατομμυρίου!

Η προηγούμενη πρόταση άγγιξε τα 1,2 δις!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μέσι και η σύζυγος τους Αντονέλα δεν βλέπουν με καλό μάτι την ζωή στη Σαουδική Αραβία και μένει να φανεί αν μια τέτοια πρόταση μπορεί να «κάμψει» τις αντιστάσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.