ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Γουάντα Νάρα ζήτησε διαζύγιο από τον Μάουρο Ικάρντι – «Έρχομαι στην Αργεντινή επειδή χωρίζω» (φώτο)

«Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο»

Η Γουάντα Νάρα ζήτησε διαζύγιο από τον Μάουρο Ικάρντι – «Έρχομαι στην Αργεντινή επειδή χωρίζω» (φώτο)

Αδιαμφισβήτητα, τους τελευταίους μήνες, η σχέση της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι έχει περάσει από 40 κύματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες το ζευγάρι περνάει νέα κρίση, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται ότι είναι σοβαρά.

Η Γουάντα Νάρα φέρεται να ζήτησε διαζύγιο από τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Τις τελευταίες ώρες, διέρρευσε ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται η Νάρα να λέει ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου!

«Κάρμεν, έρχομαι στην Αργεντινή επειδή χωρίζω με τον Μάουρο. Θα μείνω μερικές παραπάνω ημέρες και μετά θα έρθω πίσω και θα σου δώσω τα εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η εντυπωσιακή ξανθιά.

Οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού φούντωσαν, μετά και τις διακοπές της Γουάντα Νάρα στην Ίμπιζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.