ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η στιγμή της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου για τον Μ.Τέντογλου – Βίντεο από την απονομή του χρυσού

Με «χαραγμένο» το χαμόγελο στο πρόσωπό του ο Έλληνας πρωταθλητής

Η στιγμή της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου για τον Μ.Τέντογλου – Βίντεο από την απονομή του χρυσού

Στο στήθος του χαμογελαστού Μίλτου Τεντόγλου κρεμάστηκε το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο διεξάγεται στη Βουδαπέστη. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου χρίστηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη Βουδαπέστη, για την κορυφή που κατέκτησε στον τελικό του μήκους και μια ημέρα μετά, ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, για να ακούσει τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο.

Έχοντας πάρει από χθες (24.08) στα χεριά του το χρυσό μετάλλιο, ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε στο βάθρο των νικητών με ένα μεγάλο χαμόγελο, συνοδευόμενος από τους Τζαμαϊκανούς, Γουέιν Πίνοκ και Τάτζεϊ Γκέιλ (2η και 3η θέση αντίστοιχα).

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό μετάλλιο ε κορυφαίο άλμα στα 8,52, με την έκτη και τελευταία του προσπάθεια στον τελικό του μήκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης, αλλά και η «χάλκινη» στην Βουδαπέστη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, θα επιστρέψουν το βράδυ του Σαββάτου (26.08) στην Ελλάδα. Οι δυο τους, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, θα ταξιδέψουν για τη χώρα μας με την πτήση A3879 και με προγραμματισμένη ώρα άφιξης 21.10.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.