ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιωνικός – ΑΕΚ: Πανό για την τραγωδία δείχνει την οργή των πολιτών για το πολιτικό έγκλημα των Τεμπών αλλά και τι έρχεται για την κυβέρνηση

Ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει αλλά όλοι αρνήθηκαν! - Το «όχι» του Λουκά Μαυροκεφαλίδη

Ιωνικός – ΑΕΚ: Πανό για την τραγωδία δείχνει την οργή των πολιτών για το πολιτικό έγκλημα των Τεμπών αλλά και τι έρχεται για την κυβέρνηση

Η αναμέτρηση του Ιωνικού με την ΑΕΚ για τη Basket League καθυστέρησε να αρχίσει, επειδή ζητήθηκε από τον διαιτητή να κατέβει το πανό που εξέφραζε την οργή των φιλάθλων για το πολιτικό έγκλημα των Τεμπών.

Οι οπαδοί του γηπεδούχου Ιωνικού ανάρτησαν πανό το οποίο έγραφε: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα. Τέμπη 1/3/23».

Ιωνικός - ΑΕΚ: Καθυστέρηση στο τζάμπολ εξαιτίας πανό για τα Τέμπη

Τότε συνέβη το αδιανόητο: Ο διαιτητής του αγώνα απαίτησε να κατέβει άμεσα το πανό, προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας!

Όμως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ζήτησε από τον διαιτητή να μην κατέβει δηλώνοντας πώς «μια τέτοια κίνηση θα ήταν ασέβεια απέναντι στα θύματα της τραγωδίας» και προέτρεψε και τους φιλάθλους να το κρατήσουν!

Αφού οι δύο ομάδες συνέχισαν το ζέσταμά τους για ένα ακόμη εικοσάλεπτο, τελικά υπήρξε τζάμπολ στο παιχνίδι με το πανό να παραμένει στην κερκίδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να θυμίζει τι έρχεται για την κυβέρνηση στις ερχόμενες εκλογές. Είτε Απρίλιο γίνουν, είτε… Αύγουστο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.