Στους 57 οι νεκροί και δυστυχώς «ακόμα μετράνε»! – Το μεγαλύτερο μεταπολεμικό πολιτικό έγκλημα

«Οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τις 10» αναφέρει η Ιατροδικαστής Ρ.Λεονταρή

Στους 57 οι νεκροί και δυστυχώς «ακόμα μετράνε»! – Το μεγαλύτερο μεταπολεμικό πολιτικό έγκλημα

Στο μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα μετά τον Β’ ΠΠ εξελίσσεται η τραγωδία της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, καθώς πέρα από τις αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες, οι νεκροί δυστυχώς έχουν φτάσει τους 57 και υπάρχουν ακόμα σακούλες με ανθρώπινα μέλη τα οποία δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Εδώ δεν πρόκειται πλέον περί ατυχήματος, αλλά περί εγκλήματος δεδομένων των τραγικών παραλείψεων της πολιτικής ηγεσίας που ξεκινούν από την έγκριση παραλαβής ακατάλληλων τρένων που αποκάλυψε εχθές το pronews.gr, περνά μέσα από την πλήρη ανυπαρξία του δικτύου τηλεδιοίκησης, του οποίου μάλιστα θα εγκαινίαζε χθες (!) ο Κ.Μητσοτάκης και φτάνουν μέχρι τον κομματικό διορισμό-μετάταξη ενός άσχετου αχθοφόρου και τέως υπαλλήλου του υπ.Παιδείας που υποδυόταν τον σταθμάρχη.

Την αποκάλυψη για τον αριθμό των νεκρών έκανε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, η Ρ.Λεοντάρη ανέφερε ότι έχουν μεταφερθεί σήμερα στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί.

Ακόμη 7 απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί την Τετάρτη στο νεκροτομείο.

Η Ρουμπίνη Λεονταρή είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τις 10.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.