ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι «αθάνατες» ατάκες του Ν.Αλέφαντου που «έγραψαν» ιστορία – «Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» (βίντεο)

Οι «αθάνατες» ατάκες του Ν.Αλέφαντου που «έγραψαν» ιστορία – «Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» (βίντεο)

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο Νίκος Αλέφαντος άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο αφού ο εκκεντρικός προπονητής είχε καταφέρει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Τις ατάκες που χρησιμοποιούσε ο Νίκος Αλέφαντος που έφυγε σήμερα από τη ζωή και δεν δίσταζε να λέει δημόσια και κυρίως μπροστά στις κάμερες, τις μιμήθηκαν και τις υιοθέτησαν πολλοί. Κάποιες από αυτές θα παραμείνουν αξέχαστες όπως το «τα πάντα όλα» και το «μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα».

Οι αξέχαστες ατάκες του Νίκου Αλέφαντου:

«Τα πάντα όλα». Ισως η πιο γνωστή από τις ατάκες του Νίκου Αλέφαντου

Η πιο γνωστή ατάκα του Νίκου Αλέφαντου ήταν «Τα πάντα όλα». Μία ατάκα που έγινε και τίτλος του βιβλίου του.

«Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» σε δημοσιογράφο

Δεύτερη κορυφαία ατάκα του αξέχαστου Νίκου Αλέφαντου ήταν το «Μάθε μπαλίτσα; Βρε μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα;». Την ατάκα αυτή την είχε πει σε δημοσιογράφο, όταν ο τελευταίος τον είχε ρωτήσει για καβγά που είχε με ποδοσφαιριστή.

Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Δούρος στο τηλέφωνο

Το μεγάλο παράπονο του Νίκου Αλέφαντου ήταν που δεν έβγαινε στο τηλέφωνο ο διαιτητής Γιώργος Δούρος. Ο ίδιος ο Αλέφαντος έχει τεράστιο παράπονο από τον διαιτητή, καθώς τον θεωρούσε υπεύθυνο για το 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο το 2004. Ηταν η τρίτη και πιο επεισοδιακή θητεία του Αλέφαντου στον πάγκο του Ολυμπιακού.

«Τόζερ, άλλη τιτίκα κι αυτή»

«Τόζερ, άλλη τιτίκα κι αυτή». Οταν Αλέφαντος τα έβαλε με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ο Γκώνιας μ’ αυτό το κούρεμα είναι για εισπράκτορας στα τρόλεϊ

Από τα βέλη του προπονητή Νίκου Αλέφαντου δεν είχε ξεφύγει ούτε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Γκώνιας για τον οποίο είχε πει. «Ο Γκώνιας μ’ αυτό το κούρεμα είναι για εισπράκτορας στα τρόλεϊ».

Αν με έβριζε ο Πολάκης θα τον πλάκωνα

Δεν είχε διστάσει να τα βάλει ούτε με τον πρώην υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη. Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει πως αν τον έβλεπε στο δρόμο και του έλεγε κάτι ο κ.Πολάκης θα τον πλάκωνε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.