
Έναν λιγότερο «πονοκέφαλο» έχει η ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League, καθώς ο Αντουάν Σεμένιο θα απουσιάσει από την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού.
Ο 26χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ίπσουιτς και σύμφωνα με τον Έντσο Μαρέσκα, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου οκτώ εβδομάδες.
Η επιστροφή του υπολογίζεται για τον Δεκέμβριο, στερώντας από τους «Πολίτες» μία σημαντική επιθετική επιλογή.
Παράλληλα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Έρλινγκ Χάαλαντ στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Νορβηγός φορ είναι επιβαρυμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Η απουσία του Σεμένιο αποτελεί αναμφίβολα θετική εξέλιξη για τον Μάρκο Νίκολιτς, δεδομένης της ποιότητας του ποδοσφαιριστή, για τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι κατέβαλε 72 εκατομμύρια ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο, αποκτώντας τον από την Μπόρνμουθ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.