ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Σάκκαρη: «Πραγματικά πιστεύω πως αυτή ήταν η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου»

«Δεν θέλω να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου»

Μ.Σάκκαρη: «Πραγματικά πιστεύω πως αυτή ήταν η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου»

Η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησε με 3/3 ήττες το WTA Finals, αλλά παρέμεινε στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Πραγματικά πιστεύω πως αυτή ήταν η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου», δήλωσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. μετά την ήττα από την Τζέσικα Πεγκούλα στο WTA Finals.

«Δεν θέλω να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τερματίσω στο Top 10 για τρίτη διαδοχική σεζόν. Αλήθεια δεν ξέρω πώς το κατάφερα. Μετά το US Open ήμουν κάπου στην 20ή θέση του Race. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να καταφέρω πράγματα.

Τώρα χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα, αλλά χρειάζομαι επίσης και μια καλή προετοιμασία, γιατί υπάρχουν κάποιες παίκτριες που έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να κάνω το βήμα παραπάνω, αν θέλω να επιστρέψω στο Top 3. Το καλό είναι πως όλοι στην ομάδα μου είναι μαζί μου σε αυτό. Θα κάνουμε αλλαγές. Θα κάνουμε κάποια βήματα και θα προσπαθήσουμε. Δεν λέω πως θα τα καταφέρουμε απαραίτητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στο κορυφαίο επίπεδο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία μπήκε την τελευταία στιγμή ως αναπληρωματική στο WTA Finals και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν 100% έτοιμη να αγωνιστεί σε αυτό το τουρνουά. «Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήμουν καλά προετοιμασμένη για το WTA Finals. Δε νιώθω εκεί που θα ήθελα να είμαι σωματικά. Όταν δεν κινούμαι καλά, δεν νιώθω αυτή την ένταση και δεν μπορώ να παίξω το καλύτερό μου τένις. Αλλά είμαι περήφανη με τη σεζόν που έκανα και με το κλείσιμό μου σε αυτή. Ήταν τεράστιο που κέρδισα ένα τουρνουά. Ανυπομονώ, σε λίγες εβδομάδες, για την επόμενη σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.