ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Σάκκαρη πριν τα WTA Finals: «Ο κόσμος με αγαπάει – Νιώθω άνετα στο Μεξικό»

«Είναι απλά υπέροχο που επέστρεψα»

Μ.Σάκκαρη πριν τα WTA Finals: «Ο κόσμος με αγαπάει – Νιώθω άνετα στο Μεξικό»

Η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να αγωνιστεί για τρίτη φορά στα WTA Finals και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για την παρουσία της στο Μεξικό.

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη

«Είναι εκπληκτικό που επέστρεψα στο Μεξικό και που θα αγωνιστώ μπροστά στους Μεξικανούς φαν μου, στο δεύτερο σπίτι μου. Προφανώς δεν με χαροποίησε καθόλου που η Καρολίνα (σ.σ. Μούχοβα) ήταν τραυματίας, αλλά την ίδια στιγμή ήμουν χαρούμενη που θα επέστρεφα στο Μεξικό. Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάμε.

Εννοείται πως η Γουαδαλαχάρα μου έδωσε αυτοπεποίθηση (σ.σ. όταν κατέκτησε τον τίτλο στο τοπικό 1000άρι τουρνουά). Ξέρω πως ο κόσμος με αγαπάει εδώ, τον αγαπώ και εγώ, νιώθω πολύ άνετα εδώ. Πάντα απολαμβάνω τον χρόνο μου στο Μεξικό, μου αρέσει πολύ το φαγητό, ο κόσμος, έχω πολλούς φίλους εδώ, είμαι ενθουσιασμένη που θα τους δω και θα περάσω χρόνο μαζί τους. Είναι απλά υπέροχο που επέστρεψα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.