ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Τεντόγλου: «Δεν το αφιερώνω κάπου – Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο»

«Είδα τους αντιπάλους μου και είναι πολύ δυνατοί, και θα είναι πολύ δυνατοί φέτος και μου αρέσει εμένα αυτό»

Μ.Τεντόγλου: «Δεν το αφιερώνω κάπου – Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο»

Οι δυο πρωταθλητές, Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής, που διακρίθηκαν με το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στο μήκος και στο επί κοντώ αντίστοιχα επέστρεψαν τα ξημερώματα στην Αθήνα.

Την ελληνική αποστολή περίμενε πολύς κόσμος στο αεροδρόμιο, ενώ εκεί βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Μαρία Σακοράφα.

«Είδα τους αντιπάλους μου και είναι πολύ δυνατοί, και θα είναι πολύ δυνατοί φέτος και μου αρέσει εμένα αυτό. Μου αρέσει να έχω καλούς αντιπάλους. Ακόμα και να έχανα σ’ αυτόν τον αγώνα θα ήταν καλύτερο γιατί θα με πείσμωνε περισσότερο. Αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα. Για μένα είναι ήττα. Άρα είναι πολύ καλό πιστεύω για τη συνέχεια», είπε ο Μίλτος Τεντόγλου μιλώντας σε δημοσιογράφους, ενώ όσον αφορά το μετάλλιο και την… κόντρα του με τον Εμμανουήλ Καραλή προσέθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο, συγχαρητήρια. Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στον ανοιχτό το καλοκαίρι», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.