Μάντσεστερ Σίτι: Ξεκινά η δίκη του Μ.Μεντί – Κατηγορείται για οκτώ βιασμούς

Ο Μεντί, δικάζεται μαζί με έναν άλλο άνδρα, τον Λουί Σαχά Ματουρί

Μάντσεστερ Σίτι: Ξεκινά η δίκη του Μ.Μεντί – Κατηγορείται για οκτώ βιασμούς

Ο 28χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής, τελεί σε αποκλεισμό για έναν χρόνο από την Μάντσεστερ Σίτι, κατηγορείται από επτά γυναίκες, αλλά αρνείται και τις δέκα κατηγορίες που σχετίζονται με γεγονότα που φέρεται να έλαβαν χώρα μεταξύ Οκτωβρίου 2018 και Αυγούστου 2021, στο σπίτι του στο Πρέσμπουρι, στο Τσεσάιρ.

Η δίκη τους, είχε αρχικά προγραμματισθεί να αρχίσει στις 25 Ιουλίου, αλλά αναβλήθηκε για δύο εβδομάδες και σύμφωνα με το δικαστήριο, θα διαρκέσει περίπου 15 εβδομάδες. Οι πρώτες ημέρες αυτής της μακροχρόνιας διαδικασίας, θα αφιερωθούν στην επιλογή των ενόρκων και στην διοργάνωση των ακροάσεων.

Κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με την εθνική Γαλλίας, ο Μεντί, βρέθηκε στις φυλακές του Λίβερπουλ και του Μάντσεστερ, για περίπου τέσσερις μήνες (σ.σ. από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022), όντας προσωρινά κρατούμενος. Αποφυλακίσθηκε στις αρχές Ιανουαρίου και τέθηκε υπό δικαστική εποπτεία εν αναμονή της δίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μεντί δεν έχει παίξει ούτε έναν αγώνα από τις 15 Αυγούστου 2021 με την Μάντσεστερ Σίτι, η διοίκηση της οποίας τον απέκλεισε από την ομάδα, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.