ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το «καυτό» φιλί των ομοφυλόφιλων Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο για την κατάκτηση του Μουντιάλ

«Τι χρειάστηκε, τι υποφέραμε, τι απολαύσαμε και γελάσαμε. Κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή...»

Το «καυτό» φιλί των ομοφυλόφιλων Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί σε ολόκληρη την Αργεντινή για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, οι παντρεμένες Μις Αργεντινή Μαριάνα Βαρελά και Μις Πουέρτο Ρίκο Φαμπιόλα Βαλεντίν πανηγύρισαν τη νίκη της Αργεντινής στο φετινό Μουντιάλ με ένα καυτό φιλί.

Οι δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες, είναι αρκετά «ενεργές» στα social media και ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.

H Mαριάνα, η οποία είναι από την Αργεντινή έγραψε στην ανάρτησή της: «Τι χρειάστηκε, τι υποφέραμε, τι απολαύσαμε και γελάσαμε. Κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή… από το να κρατάω το χέρι του έρωτα της ζωής μου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μέχρι να μοιραστώ το τελευταίο πέναλτι με τον πατέρα μου μέσω βιντεοκλήσης.

Αυτό για την Αργεντινή είναι κουλτούρα, πάθος, χαρά και υπερηφάνεια, μεγάλη υπερηφάνεια, η ίδια υπερηφάνεια που νιώθουμε κάθε φορά που βλέπουμε την εθνική μας ομάδα να παίζει, αλλά αυτή τη φορά μοιραζόμαστε τη γιορτή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε Αργεντινή, ευχαριστώ την αγάπη μου που ζει τη γιορτή μαζί μου και ευχαριστώ την εθνική μου ομάδα που είναι πολεμιστές. Η Αργεντινή είναι συναίσθημα, δεν μπορώ να σταματήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.