Michael Schumacher: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του ιερέα που τον επισκέφθηκε

Την ίδια ώρα, ο γιος του κορυφαίου Michael, ο Mick Schumacher, ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του

Michael Schumacher: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του ιερέα που τον επισκέφθηκε

Με την οικογένεια Schumacher να έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής σχετικά με την υγεία του Michael, τα λόγια του παπά που τον επισκέφτηκε συγκλονίζουν.

Ο θρύλος της Formula 1 τραυματίστηκε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου του 2013. Μερικούς μήνες μετά, μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία που μετατράπηκε εν μέρει σε υπερσύγχρονο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Έκτοτε ελάχιστοι έχουν πρόσβαση στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και οι ειδήσεις που τον αφορούν έρχονται με το σταγονόμετρο. Κι όταν έρχονται συνήθως συγκλονίζουν, όπως αυτή του περιοδικού Hello που φιλοξενεί δηλώσεις παπά που επισκέφτηκε τον Michael το 2016, χωρίς να τον κατονομάζει – αναφέρει μόνο πως είναι από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Αυτός είπε: «Κάθισα απέναντί του, πήρα και τα δύο του χέρια στα δικά μου και τον κοίταξα. Αντιλαμβάνεται πως έχει ανθρώπους που τον αγαπούν γύρω του, που τον φροντίζουν και που δόξα τω Θεώ, κρατούν το περίεργο κοινό μακριά. Φυσικά, περιλαμβάνω τον Michael Schumacher και την οικογένειά του στις προσευχές μου».

Όλα αυτά ενώ όπως είπαμε, η οικογένεια του Γερμανού τηρεί σιγή ιχθύος, την οποία έσπασε εν μέρει για το ντοκιμαντέρ «Schumacher» το οποίο προβλήθηκε στην ψηφιακή πλατφόρμα του Netflix.

Εκεί, η Corinna Schumacher έλεγε: «Είναι πολύ δυνατός. Απίστευτα δυνατός. Και μου το δείχνει κάθε μέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.